Hurtig tjej on the morgonvkist

God morgon! Klockan är bara 10 men jag har redan varit riktigt effektiv med mitt pluggande. Hurtigt! Sitter hemma i dag, kände för att proppa på mig mysiga kläder och se ful ut istället för att piffa till mig och sitta i SUB. Är lagom trött på det stället efter alla dessa år.

Tänkte bege mig ut på en PW senare för att vila hjärnan lite. Ska se om jag kan få med mig Vicki. Alltid trevligare med sällskap.


Tummen upp för mig!


Såklart surplar jag på kaffe mellan varven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s