Kul föreläsning

Såhär ser det ut när jag och Elina sitter på föreläsning…

Läser ju två kurser den här terminen. The Swedish Model, som bara handlar om svensk arbetsmarknadspolitik genom tiden, är den tråkigaste och mest ointressanta kursen jag någonsin har läst. Den andra kursen Intermediate Development Economics är en av de roligaste jag någonsin har läst. Vilken kombo!

Sov som vanligt knappt en blund i natt, förlåt ska sluta tjata om mina sömnproblem men dom är verkligen frustrerande och jag har inte ens tid att gå till doktorn. Kämpade mig igenom en heldag i skolan. Nu blir det Hollywoodfruar och sen ska jag FASEN sova. Snälla, låt mig sova. Det är allt jag ber om. Och en BB 9900, ska unna mig den nya läckerbiten! Det är jag värd. Hej, hej, adjö.

2 reaktioner på ”Kul föreläsning

  1. Måste bara skriva ett tips: koffeinet från de två koppar kaffe och 3 red bull du dricker på morgonen kan sitta kvar i mer än 12 timmar, så att gå en dag utan något koffein överhuvudtaget vore troligtvis att rekommendera. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s