Hjälp, snyft, snurvel

Haha, alltså min sömnbrist gör mig verkligen helt crazy. Bir så himla lättirriterad och emotionell. Tårarna kom när jag tänkte på en isbjörnsunge som förlorat sin mamma, när jag satt på en föreläsning om den högra räntesatsen på kreditmarknaden i u-länder som gör att många fattiga inte kan låna pengar, när jag såg en filmsnutt om den forne nobelpristagaren Muhammad Yunus som började med att låna ut pengar ur egen ficka till de fattiga i Bangladesh innan han grundade Grameen Bank och mikrokreditkonceptet. Det var så fint gjort liksom. Nu sitter jag här och dricker varm mjölk med kanel i hopp om att få kunna sova en hel natt. Ska tydligen funka såg jag på Sex and The City.

Annars händer det inte så mycket i livet för tillfället, läser dubbla kurser och skriver C-uppsats = inget liv. Sitter i skolan dagarna i ända. Men på söndag ska jag unna mig lite ledighet. Tror jag.


Ok, ursäkta den förskräckliga bilden på mig. Men nu blir jag emotionell igen när jag ser min lilla korv<3

Eh…ska nog gå och läsa en bok nu eller nåt innan jag spårar ur.

3 reaktioner på ”Hjälp, snyft, snurvel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s