Svacka

Har hamnat i en svacka sömnmässigt. Har väl som bäst snittat 2.5h sömn per natt. I natt tex. så la jag mig i sängen vid 23, försökte sova men vid 3.33, för att vara exakt, var jag fortfarande vaken. Somnade väl sedan på något vänster och vaknade av mig själv strax innan 6 och kunde därefter inte somna om. Typ såhär har mina nätter sett ut en vecka nu.
Detta har resulterat i rejäl trötthet som jag i dag har botat med 2 kaffe och 3 redbull. Allt detta innan klockan ens var 10. När jag och Cedric skrev på vår country assessment och jag såg en jättesöt get på en bild började jag gråta. Mår jag bra? Behöver jag psykvård?


Heeej lilla geten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s