Malmö

Jaha, nu la dom ner kursen som alltid blir inställd. Har aldrig hänt förut så dom vet inte riktigt vad dom ska göra. Man är ju berättigad att skriva tenta ändå, men lite svårt när man inte har några föreläsningar att gå på. Vi får mer information nästa vecka. Tycker det är lite konstigt att ingen annan på Stockholms Universitet kan föreläsa i den kursen istället? Nationalekonomiska instutionen är ju hur stor som helst, nån annan borde väl kunna ämnet. Tydligen inte. Lite tråkigt, dels för att jag verkligen såg fram emot den här kursen och dels för att jag måste läsa dubbelt denna period så kan inte ta en kurs nästa. Har läst alla kurser man kan ta förutom en som handlar om spelteori, vilket är det tråkigaste jag vet och halva kursen har ju redan gått så det känns jobbigt att hoppa på den.

Anyway, nu ska jag börja röra mig mot Arlanda. Ska ner till Malmö en sväng.


Ska träffa denna kis! Och på torsdag ska vi till Lund och träffa Dino och jag ska träffa Elisa, woho!

4 reaktioner på ”Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s