Jag vill vara ledig, ledig, ledig

Ska åka in till skolan och plugga lite + arbeta med min och Cedrics country assessment. Föreläsningen i dag blev inställd. Som vanligt. Sen skolan började har vi haft en föreläsning i kursen. Hon ställer in dom hela tiden. Hoppas hon ej är allvarligt sjuk. Tycker dom borde skaffa en vikarie eller nåt, eller ge oss en jättelätt tenta!

Tanken var egentligen att jag skulle träna i morse, men när klockan ringde vid 7, så kände jag bara NEJ. Jaja, skönt att åka in till skolan och plugga i alla fall, så gör man lite nytta. Börjar egentligen inte förrens 16!

En reaktion på ”Jag vill vara ledig, ledig, ledig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s