Kall och glad

Är så himla trött på att vara en kall människa. Jag har liksom en kallhet som kommer innifrån. Så det spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mig, jag fryser ändå. Mina händer är alltid som två isbitar. Förstår inte varför. Tränar i princip varje dag, rör på mig mycket, äter bra och regelbundet osv. Jag sover liksom med velourmjukisdress och tjocka sockor, och på det en fleecefilt och duntäcke. Jag är nog född i fel klimat, för detta försvinner alltid när jag är i ett tropiskt land eller under sommaren. Men aja, ska inte deppa för det. Tur att man inte bor i en iglo!

I dag började jag morgonen på gymmet och sedan gick jag hem och försökte plugga lite. Tycker det är så tråkigt att bara läsa, läsa, läsa. Vi har en hel lista med publikationer vi ska läsa på en av kurserna. Typ om sveriges ekonomiska historia. Snark liksom. Men ja, pluggandet har inte gått så bra. Önskar mig själv bättre lycka vid nästa försök.

Nu känns det som att jag låter lite negativ här. Men jag är glad så det går ingen nöd på mig!


Typ såhär glad.

En reaktion på ”Kall och glad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s