Smuts i ögat

I dag förlorade jag fyra timmar av min dag då jag fick något i ögat. Kollade och pillade och klämde och drog. Men ingenting fann jag. Gjorde så ont att öppna det, så jag fick ringa pappa och sitta med stängt öga tills han kom med ögonsprut så jag kunde rengöra. Kunde ju varken sitta vid datorn, plugga eller träna så jag satt i en stol och blundade dessa timmar. Fick i alla fall ut grejen med spruten till slut, så det var ju skönt.

Nu ska jag ta ett jäkligt varmt bad innan jag sätter mig och läser alla avhandlingar inför morgondagens föreläsning om wage distribution and wage policy. Sounds fun, huh? Nej, men det är faktiskt intressant. Lovar.


Hittade en rolig bild på mig och Vicki som Fanny la upp. Jäkla kullersten! Vem kom på den?

4 reaktioner på ”Smuts i ögat

  1. hahah, asså det där måste ha vart som att bestiga mount everst för dig som var packad! Jag var nykter och hade stooora svårigheter!!

  2. sv: tack för tipsen mikaela! ska använda mig av dom. SHIT brukar du köra en timme? fan vad vältränad du är kvinna! skulle jag aldrig klara! det där med ipoden är ju riktigt nice.. har också tänkt på det.. bara det att jag inte har någon ipod :/ :/ :/ kanske dags att skaffa..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s