Kväll med tjejerna

Trevlig kväll igår med tjejerna. Började som sagt hos Jenny och sen drogt några av oss vidare till Hotellet.

I dag har jag bara latat mig hela dagen, legat i sängen och ätit chips och choklad, kollat på Hellcats, druckit te och shoppat på internet. Blir jäkligt rediga pass på gymmet den här veckan med tanke på vad jag har stoppat i mig. Tröck i mig en McDonalds meny på vägen hem i natt också… Tur att jag gav mina pommes still en hemlös.


Otrolig kamerakvalité! Denna bild föreställer Jag, Biki, Julia, Vicki och Fanny.

En reaktion på ”Kväll med tjejerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s