Time for school

Började tydligen inte skolan förrens klockan 13 idag. Skönt! Älskar att sega mig jättemycket på morgonen. Men såklart segar jag mig alltid lite för mycket så nu måste jag gå om 25 minuter, men ska läsa fem artiklar och laga lunch. Det går inte ihop. Får sitta och läsa artiklarna från datorn som en nörd på tunnelbanan istället. Tur att man är en effektiv människa.

Hittade ett par jeans jag köpte i Florda när jag typ var 14. Underligt att jag fortfarande kan ha dom. Är ju mycket större nu, men det var ju gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s