Kondition och Aloe Vera

Började dagen med en timmes konditionsträning, älskar att gymma på morgonen. Det blir alltid en bra start då!
Efter gymmet gick jag hem till Natalie på aloe vera party. Det var jättemysigt med både fot- och ansiktsvård. Vi fick även testa massor av produkter och drycker. Köpte mig en aloe vera juice som är bra för magen och boostar immunförsvaret.

Hade på mig stickad tröja och jeansshorts i dag vilket min pappa tyckte var en riktigt knasig kombination, men jag tycker det är en perfekt sensommar outfit. Äldre människor förstår sig inte på dagens mode.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s