Smaksensationer

Mmm! Jag har glömt hur gott det är med riktigt varmt kaffe. Tror kaffemaskinen här hemma börjar sjunga på sista refrängen. Kaffet blir aldrig riktigt varmt och mjölkskummaren är ur funktion. Skandal! Micrade dock kaffet nu när jag var i desperat behov. Vilken smaksensation!


En annan smaksensation jag aldrig glömmer är från denna dag. Det var i mitten på Mars. New York våren var kommen och min syster likaså. Vi tog en promenad till SoHo och satt oss på första bästa uteservering. Och herregud!!! Deras caesarsallad var så sjukt god. Och hamburgarna ska vi inte tala om. Gå till Soho Park på Prince St btwn Lafayette St & Crosby St om ni är i staden. Här är yelp länken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s