I’m coming home

I dag har varit en riktigt bra dag! Började med att gå på shoppingtur med Jessica. Hittade en bra kalender och äntligen ett bra skrivblock (är ganska kräsen på den fronten, haha) köpte även lite nödvändigheter som torrschampo och sådant trams. Vi tog en lunch på Coppola innan Jessica var tvungen att springa till skolan med halva lunchen i handen då det tog 30 min för den att komma in. Fick mitt i allt sms från Elisa att hon bokat en sista minuten till Stockholm och var på väg hit upp, blev så himla glad! Har inte träffat henne sen december förra året eftersom jag varit i New York och nu under sommaren har hon jobbat i Helsingfors. Hon är så rolig. Det är nämligen så att hon har börjat plugga i Lund. Men hon blev lite chockad när hon väl kom dit, allt var liksom så litet och det fanns inget att göra. Så innan hon ens hann flytta in i lägenheten sa hon upp den och efter två dagar i staden tröttnade hon och bokade en sista minuten hit, haha. Så kom precis hem från ett glas med Elisa och Fanny på Vapiano. Inte nog med det så fick vi äntligen vårat exam schedule. KUL, JÄTTEKUL, UNDERBART att vi som vanligt har tenta på min födelsedag. Alltså jag har ALLTID tenta på min födelsedag…börjar bli trött på att varje födelsedag sitta 5 timmar i en tentasal. Jag som verkligen ville fira min födeledag i NY. Ja, ja skönt att äntligen få det i alla fall så nu har jag bokat biljett tillbaka till The City. 31 oktober blir det, lite senare än planerat men what to do.


IIIIIIIHHHHH orkar inte vänta! Vill åka nu!!!! Har extrem NY saknad för tillfället. Två månader i Sverige har känts som 2år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s