Frustrerad

Blir så himla frustrerad på mitt knä som aldrig vill bli bra. Medicinen har inte hjälpt alls. Så, som vanligt fick jag säkert fel diagnos. Det är så irriterande att inte kunna gå upp för en trappa, sträcka ut benet eller träna normalt.

Är även frustrerad på min nya kamera som verkligen inte vill ta skarpa bilder. Allt blir i ofokus. Har läst igenom hela instruktionsmanualen och testat alla inställningar som går. Pappa hittar inte papprena till kameran heller och minns inte vart han beställde den ifrån, haha.

Anyway, i dag körde jag 9 km intervaller. Det var sweaty, sweaty men skönt. Shoppade en jättehurtig träningsoutfit också. Nu ska jag dricka upp mitt te och kolla på några avsnitt av Hellcats. Har börjat kolla på det i brist på andra serier. Tycker inte att det är bra men på något vis har jag ändå fastnat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s