Frustration 1.2

Alltså, nu är jag ännu mer frustrerad. Det verkar inte vara en jäkel som kan låsa upp min Blackberry! Har till och med varit i kontakt med en blackberryupplåsningsspecialist från Canada, men dom verkar inte heller få upp den. Orkar inte. Ska man behöva köpa en ny mobil till varje land man bor i, va, va ,va? Detta är i-lands problem på högsta nivå!

4 reaktioner på ”Frustration 1.2

    1. Jag köpte pre-paid card hos t-mobile, tror det kostade $49 i månaden (man går och fyller på varje månad i butiken), då ingick det unlimited samtal, text och typ 100mb surf eller nåt sånt, jag kollade ändå facebook och mailen typ 2-3ggr om dagen från telefonen och det räkte och blev över med surfen. Man kan välja massor av olika varianter. Köpte ingen mobil med kortet, gjorde det dock senare men det är inget krav dom har.

  1. Kom till din blogg for att du va en suggested friend pga 1 gemensam van pa FB haha
    Nu vet jag inte om du vill lasa up din mobil innan du aker fran Sverige, men om du ska lasa upp den i NY sa finns det massa privata mobiltelefonbutiker som laser upp. Vissa gor det on the spot vissa kommer att ringa eller smsa dig med en upplasningskod och instruktioner (de ar ganska enkela). Det gjorde jag med min BB 9700, funkade utmarkt 🙂 jag betalar alltid runt 40 50 dollar for upplasningar. Finns massor i Brooklyn om du inte hittar nagra i stan.

    1. Hehe vilket öde. Vem var denna vän?
      Skulle gärna vilja låsa upp den i Sverige eftersom båda mina svenska mobiler inte riktigt vet hur man beter sig. Får väl i värsta fall vänta tills jag åker tillbaka. Tack för tipsen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s