Lördag

I går åkte jag och syrran in till stan och kikade lite. Hittad faktiskt ingenting. Hoho, vart är alla fina höstkläder? Några attialjer till kräftskivan fann vi i alla fall.


Snygg min på den!

2 reaktioner på ”Lördag

 1. Vilket gym gick du på i New York?
  Hur upplevde du att det var att skaffa vänner och så i skolan? (förlåt för att jag alltid bombaderar dig med frågor – men det är bara för att jag är så nervös/spänd och exalterad inför flytten 😀

  1. Först gymmade jag i byggnaden där jag bodde (på the hirsch residence), en månad gymmade jag på Equinox fitness annars har jag gymmat på ett gym i east village nära mig som heter Dolphin fitness club…det var asbilligt, men kanke inte det flashigaste. Equinox därmot var riktigt fräscht!

   Tyckte det var ganska lätt att träffa vänner i skolan, de flesta träffade jag faktiskt där. Dom anordnar mycket aktiviteter för internationella studenter på Berkeley så i början kan det vara bra att gå på dom för att träffa folk. Likea deras facebook page om du inte redan har gjort det, där postar dom events hela tiden.

   Haha nej, inget fara! Fråga på hur mycket du vill. Vet själv hur det var innan jag flyttade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s