Dinner

Lagade precis middag till mig och syster. Blev oxfilé, bearnaisesås och hemmagjorda pommes. Var nere och köpte glass och choklad också, så ska sätta på en film och slafsa i mig det snart. Tänkte stanna hemma i kväll för att motverka sjukdom. Har fortfarande lite ont i halsen. Måste må prima imorgon då vi har vår årliga kräftskiva!


Älskar hemmagjorad pommes. Förstår inte hur fritösen fungerar så jag gjorde dem i ugn, blev nästan lika gott. Brukar bara ta en bunke där jag lägger ner den skivade potatisen (med skalet på såklart!), sen häller jag på olivolja, pressar vitlök och kryddar med det jag är sugen på. I dag blev det salt och grillkrydda i brist på annat.

2 reaktioner på ”Dinner

  1. Hej! Jag, bland många andra tjejer har blivit runkobjekt på flashback.org.. Som tur var blev jag varnad och har nu tagit bort min bikinibild från min blogg.. Det kanske du också vill.
    Jag hittade dig i listan här som startades för några timmar sedan.

    https://www.flashback.org/t1638703

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s