Lunch med Annelie

I dag körde jag ett jättetungt konditionspass på gymmet, har lite ont i röven och låren nu faktiskt. Efter det gick jag hem och fixade mig innan jag mötte upp Annelie. Vi åt lunch på Arigato och sen gick vi runt och pillade på roliga saker på Buttericks medan vi planerade en kommande maskerad. Så stay tuned!


Tänkte tvätta bort sminket och lägga mig i sängen nu. Ska vara hos frisören vid 8 imorgon och efter det är det registrering på NEKen. Är riktigt pigg så får sätta på någon tråkig film att somna till. Det är mitt bästa sömnmedel!

2 reaktioner på ”Lunch med Annelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s