Lax med fetaosttäcke och gurksallad

Gjorde mig en jättegod lunch för ett par dagar sedan. Måste börja skriva ner all god mat jag äter, brukar få lite fantasibrist när jag bor ensam.

Lax med fetaosttäcke och gurksallad


Tog en laxbit som jag kryddade med salt och vitpeppar, sedan blandade jag creme fraiche och fetaost och smorde på. In i ugnen ca 15min på 225°C. Medan laxen var i ugnen skar jag upp gurka i täningar och hackade rödlök, smälte smör i en kastrull och hällde i allt, nån matsked kryddig senap och lite pressad citron. Fräste det i 5 minuter. Sedan var det klart.

2 reaktioner på ”Lax med fetaosttäcke och gurksallad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s