Mot gymmet

God morgon, förmiddag eller whatever man vill kalla kl 10.21. Jag sitter här och surplar på kaffe, ska snart bege mig till gymmet. I dag ska vi köra det jobbiga styrkeprogrammet. Mycket mage och kettlebells. 


Här sitter jag med mitt hårsvall och min morgonkaffe. Har bokat klipptid på Onsdag hos Toni & Guy. Brukar vara relativt nöjd där. Bokade en senior style director om jag minns rätt, några klasser högre än vad jag brukar ta. Så det blir nog fin, fint! Jag har inte tandläkarskräck, men frisörskräck det har jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s