Blek och naturell

Kom precis hem från en liten shopping tour i Centrum med min syster. Nu måste jag svara på mail och börja läsa i Finansanalytikernas Rekommendationer. Låter intressant va? Jag är ju medlem i Sveriges Finansanalytikers Förening, vilket min syster skrattar åt dagligen.


Här står jag helt naturell i grönskan. Är det bara jag som är trött på mig själv? Alltså jag menar man ser ju sig själv i spegeln varje dag. Börjar tröttna. Sen pluggar eller jobbar jag ju varken för tillfället så sminkar mig typ aldrig om dagarna. Längtar faktiskt tills skolan börjar så man kan se lite anständig ut om dagarna. Känner mig å jäkla blek också. Sen jag kom från New York har jag typ solat två, tre gånger. Älskar verkligen svensk sommar. Not. Kommer ju matcha den vita sanden i Spanien nästa månad i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s