Fredagsmys

I går efter gymmet tog jag och Syster en promenad hem till farmor, där vi fikade och lyssnade på hennes livshistorier. Hon är så rolig min älskade lilla farmor ♥. Till exempel har hon suttit och skrivit en lista på alla länder och hotell hon har besökt i sitt liv, 85 stycken var det. Och så tycker hon att det är pinsamt att gå ut med sin rullator eftersom hon tydligen ser gammal ut då. Men sen är hon ju 89, så det gör hon väl ändå. Och en gång kom jag hem till henne och kände en riktig god sockerkake doft, då har hon ställt sig och bakat för att hennes städerska ska komma senare på eftermiddagen. Vem bakar åt städerskan? Hon är så omtänksam.  


På vägen hem från farmis köpte vi lite göttis till vårt fredagsmys


Till middag åt vi tacos och sedan slafsade vi framför filmen Life as we know it, ingen oscarsnominering till den.

En reaktion på ”Fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s