Breakfast ♥

Jag älskar frukost ♥ Det är lätt mitt favoritmål på dagen . Det säger jag förvisso om de flesta måltider eftersom jag ÄLSKAR mat. Men frukosten börjar jag längta till så fort jag ätit upp middagen. Sitter alltid och äter frukost jättelänge och njuter av varje tugga. Fastän jag kanske börjar skolan klockan åtta ger jag alltid frukosten minst 40 minuter. Smink och sådant slarvar jag mig då istället igenom på fem.


Min frukost i dag: Kaffe med half & half, rågrutor med smör och ost, turkisk yoghurt med jordgubbar och blåbär.
Tid: 1h 45min, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s