Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem är att jag måste ha en jäkla skena på höger ben pga. mitt knä, men jag äger bara tighta byxor. Förutom sweatpants då, men det ser ju inte så fashion ut att springa runt i sånna på stan. Kan ju ha shorts, men det är ju typ höst så det är inte så lockande. Leggings kan jag också ha i och försig, vilket jag har för tillfället, men det är inte så fint till alla tröjor om vi säger så. Fuskade lite i dag i alla fall och tog av den då jag tog en promenad till Centrum. Så kunde dra på mig ett par jeans. Fikade med min syster och kikade runt lite. Jag vill ha nya bikinisar men hittade ingen som föll mig i smaken, min syster hittade dock en fin som jag alltid kan sno.

Nu ska jag fortsätta min research angående bra frisörer i Stockholm. Har bara en kandidat för tillfället. Mitt hår är verkligen kaos just nu, så himla långt och ostyrligt. Behöver en riktigt proffessionell med många års erfarenhet tack. Mirjam i New York är helt klart den bästa ever med mitt hår. Men kan inte vänta till Oktober. Ska boka in en tid i November nångång hos henne i alla fall!


Jag i dag, poserandes framför två postlådor. En gul och en blå.

2 reaktioner på ”Dagens i-landsproblem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s