Senfästesinflammation

Hello. I dag fick jag reda på att jag har senfästesinflammation. Vet ej hur mycket det stämmer då doktorn bara tröck lite på mitt knä och konstaterade att jag hade ”inflammation”, fick då på egen hand ta reda på vilken slags inflammation jag hade. Tyckte det var lite konstigt att han inte kollade på knät i positioner när det gör ont, men å andra sidan är tydligen, enligt Metro, vårdcentralen jag gick på Stockholms sämsta, så det var väl förståeligt. Inte ens kaffe har dom i väntrummet där jag fick sitta 1.5h tillsammans med skrikande barn. Fick också order av honom att inte belasta knät över huvud taget, men läste sedan på internet att man absolut inte ska sätta knät i vila, utan man måste rehabilitera det, och sakta men säkert öka aktiviteten i benet. Ja, ja, jag får väl hitta på en liten egen rehabilitering och äta min medicin, hoppas verkligen det blir bättre nu. Skulle vara kul att kunna gå upp för en trappa faktikt.


Typ såhär…

En reaktion på ”Senfästesinflammation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s