Love it!

Unnade mig en jäkligt snygg klänning efter min sista finals week på Berkeley. Älskar ryggen! Köpte den i en liten butik i SoHo. Låg på Boadway i alla fall, men minns inte vilken gata som korsade. Måste leta reda på den när jag åker tillbaka. Dom hade så sjukt mycket snyggt!Hade den sista torsdagen på Lavo för säsongen. Åhhh miss it ♥. Ska boka flygbiljett tillbaka snart, yeey.

4 reaktioner på ”Love it!

 1. Hej! Jag undrar hur du hittade din lägenhet? Vet du nån bra och pålitlig hemsida?
  Älskar din blogg 🙂 Hur blir det i höst för din del??

  1. Hej!
   Tack, den är lite tråkig just nu, det är väl för att jag är i Sverige och gör samma saker varje dag i princip, så finns inte så mycket intressant att skriva 😉 Jag ska skriva en kandidatuppsats i höst på Stockholm Universitet, så jag börjar på den här i Sverige sen åker jag tillbaka till NY i mitten på Oktober för att fortsätta med den samt samla data och göra research.

   Har fått samma fråga angående boende ett par gånger på senaste tiden, så kopierar in mitt svar till en tjej rakt av här, fråga bara om du undrar något mer

   Åh, vad roligt! I början bodde jag på ett residence på UES (http://www.92y.org/Uptown/92YResidence-Student-Intern-Housing.aspx) det var ett helt OK förstaboende, då jag kände mig lite osäker på att hitta boende från Sverige. Jag trivdes helt OK där, men det var lite jobbigt att dela kök och badrum med andra. Berkeley rekommenderade dem så det kändes seriöst.

   Efter nån månad flyttade jag till East Village. Hittade lägenheten via en agency som heter Hasa Realty. Det finns massor av agencys överallt, har för mig att du sa att du varit i NYC mycket så du har säkert sett att det oftast hänger skytar på lägenhetsbyggnader med information om uthyrning. Det var så jag gjorde! Finns så himla många agencys så det är är lätt att hitta en. Bara gå runt i ett område du/ni gillar så kommer ni se skyltar på hus. Jag hittade jättemånga i East Village i alla fall. Detta sätt är nog det säkraste och mest seriösa, man brukar få betala en liten avgift men det är det värt.

   Ett annat alternativ är att kolla på craigslist, mycket oseriöst där men några seriösa finns det ju såklart också.

   Om ni vill bo lite utanför NYC, brooklyn tex. som Williamsburg/bedford (bara 1stop från Manhattan), så har jag några kompiar som hyr från dessa -> http://www.broadwayintlrealty.com/index.html dom är seriösa! Och det är ju oftast mycket billigare att bo där jämför med City.

   1. på residencet betalade jag $1600/månad + en depositionsavgift på $1600 som jag fick tillbka sen.
    i east village betalade jag ca $1300, hyran var $1100 men sen kom det ca $200 extra för, el, internet etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s