En paparazzi till syster

Min syster är verkligen en höjdare på att fota. När man minst anar det står hon där med mobilen i högsta hugg. Här har hon till exempel fotat mig när jag tillverkar en smörgås. Hon var säkerligen en paparazzifotograf i sitt förra liv.

Och om ni undrar varför det ligger toarullar på golvet så är det för att det är kaninens bästa leksak. Han möblerar omsorgsfullt ut dem i alla hörn för att sedan bita tag i en och springa runt tills han blir helt yr. Förstår inte vad han tycker är så kul med det, verkar mest jobbigt då den slår i golvet hela tiden. Man hör liksom ”dunk, dunk, dunk” när han är ute och springer. Kul att han är lättroad i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s