Träningsdrömmar

Hola, hola! Dagen började på gymmet. Tränade överkropp i dag och lite gluteus. Har inte gått till doktorn ännu… så vågar inte anstränga knät det minsta. Efter det gick vi hem och försökte sola. Men det var himla långtråkigt i dag så det gick inte så bra.


Jag kämpar på


Marie beundrar vikterna. Hennes dröm är att förutom åka till månen, börja träna med biffarna på ”andra sidan”. Det är sidan på gymmet där det alltid luktar mansvett och killarna står och spänner sig. ”En dag ska jag bli en av dom” sa hon hon tittade längtande mot andra sidan medan hon smekte en 25-kilos vikt.

En reaktion på ”Träningsdrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s