Hej hej

Jag är icke den bästa på att uppdatera här känner jag. Förstår inte hur man för över bilder till datorn från min mobil, har fortfarande inte låst upp min Blackberry, har fortfarande inte köpt en ny kamera…men det kommer, det kommer.

Efter senast jag uppdaterade har det inte hänt så mycket. Satt mig på en uteservering med Vicki en dag, har tränat, träffade Filip igår. Ja, det var väl typ det. I dag måste jag gå till farbror doktorn. Kan inte ens gå upp för en trappa längre, då är det illa.


Vicki och jag i Malibu…helt orelevant bild till detta inlägg.

En reaktion på ”Hej hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s