Dumma knä

Heyo! I dag har jag hängt med Natalie hela dagen. Vi har fikat och traskat runt i Centrum.

Blev ingen doktor i dag, måste, måste, måste verkligen dit i morgon. Mitt knä blir bara värre. Det knäcker och gör ont så fort jag anstränger högerbenet. Kan inte gå upp för en trappa normalt, måste ta ett steg i taget medan jag hoppar upp med vänsterbenet. Gör ont när jag går i branta uppförsbackar och när jag sträcker på benet. Har försökt att inte belasta/anstränga det i över en vecka nu (tror problemet kan bero på en överbelastning) men det har inte hjälpt. Har bara resulterat i att jag börjar få ont i ryggen och vänsterbenet eftersom jag nästan bara anstänger det nu. Och i natt började det ila i knät också. Suck på det. Någon som vet vad det kan vara och hur man kan lindra det? Hatar att gå till doktorn och gör helst inte det i onödan.

En reaktion på ”Dumma knä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s