Hollister öppnar i Sverige

I dag öppnar den amerikanska kedjan  Hollister_Co  (som också ägs av Abercrombie & Fitch) i Täby Centrum. Kläderna är inspirerade av surfstilen i California och riktar sig till ungdomar. Själv är jag inget stort fan av Hollister, men brukar kika in där när jag är i USA. Tycker dom kan ha söta linnen ibland och deras jeans och jeansshorts brukar sitta bra på mig. En och annan söt bikini brukar jag få med mig också. Vet inte om dom kommer köra på samma butikskoncept här i Sverige, men i USA dränker dom butiken i deras parfym. Visst kläderna luktar gott och man brukar kunna sniffa sig fram till butiken, men ont i huvudet får man på köpet. Kanske därför jag inte handlar där så ofta.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s