Tråksverige

Vad ska man göra på dagarna här egentligen? Detta ”sommarväder” är ju inte det bästa. Seriöst, det är ju höst. Björken utanför mitt hus har till och med fått gula löv och hälften av dem ligger på marken! Jag känner mig så deppig hela tiden, allt känns bara så jäkla tråkigt här i Sverige. Saknar New York. Jag behöver ett jobb och jag vill att skolan ska börja nu. Jag är verkligen ingen människa som kan njuta av att göra ingenting.

Jag har haft ont i magen hela dagen, men pallrade mig till Centrum med min syster i brist på annan aktivitet. Vi köpte massor av skraplotter i hopp om att vinna en miljon eller två, men vi vann fem kronor på en femman-lott. Wow!
I morgon öppnar gymmet i alla fall (alltså vem fasen stänger ett gym på sommaren?), så då blir det lite träning. Min syster är väldigt exalterad över att gymma i sitt nya svettband hon köpte i dag, haha. Så 90-tal. Men kanske är fräscht att förhindra rinnande svett i pannan.

 
Kaffepaus på Espresso House

En reaktion på ”Tråksverige

  1. Mikaela,

    Flytta alldrig tillbaka till Sverige mer en fyra veckor på sommaren och en vecka mellan Jul och Ny år……………….the U.S rules………….Ingen framtid i Europa mer en för Muslimer……..

    Mats K.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s