GMAT

För att komma in på en IVY league school eller annan högt rankad business school i USA behöver man göra ett Graduate Management Admissions Test (GMAT). Jag har förträngt det här testet en aning men började kolla på lite förberedelser nu. Och herrejösses… dom rekomenderar en förberedelseperiod på cirkus 3-6 månader beroende på hur mycket tid man har över för pluggandet till detta test. Nu undrar jag hur i helsike jag ska läsa två kurser, skriva kandidatuppsats och plugga till detta test på en och samma gång.

Det är väl bara sätta igång… jag börjar i morgon.

Update: Gäller endast för Master’s och MBA, inte undergraduate. Fick lite oroliga frågor i mailen och kommentarerna.

2 reaktioner på ”GMAT

    1. Nej, det är bara om man ska göra Master’s eller MBA. Behöver inte göras om man ska läsa associate eller bachelor. Dock ska Berkeley börja med Master’s, men vet inte om dom kommer ha GMAT som ett krav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s