En dag på stan

Hallå, hallå! I dag har jag och syrran gått runt på stan och letat väskor. Båda är sugna på en varsin DKNY väska så det blir väl ett inköp senare. Fikade lite på NK gjorde vi också, sen mötte vi upp Elina och promenerade längst strandvägen och njöt av solen.

Nu dricker jag varm choklad med grädde och pratar med några vänner från Norge. Så hemskt det som hände igår. Jag satt vid datorn och chattade på Facebook med en norsk vän precis när det hände. Hon satt på ett café i närheten och bara ”shit, hela marken skakade precis och huset framför exploderade”. Trodde hon skojade först. Vilken jäkla värld vi lever i…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s