Skänk mig en krona


Heeej…

Jag har verkligen noll inspiration till att skriva i bloggen när jag är på svensk mark, det jag gör på dagarna är i princip, äta, sova, träna.

I dag vaknade jag upp med, som jag förutspådde, världens träningsvärk. Kunde knappt ta mig upp ur sängen, haha. Matförrådet ekar tomt så åt filmjölk till frukost och lunch, en blåbärssmoothie till mellanmål och soppa till middag. Ser ni temat i flytande föda? Kände att jag behövde äta något i fast form nu på kvällskvisten så det blev godis, chips och en kanellängd. Ja, det var det i fast form jag hade hemma. Och nej, jag orkade verkligen inte ta mig till mataffären. Riktigt latdag i dag.

Man blir verkligen seg av att sitta hemma hela dagen. Har mailat och suttit i telefon halva dagen och sen har jag letat efter stipendium som kan finansiera mitt masterprogram jag vill göra. Det verkar dock jäkligt svårt att hitta något. Alla stipendium ska vara så specifikt inrikade. Typ ”du måste ha en mamma som gått bort i cancer mellan 1984-1997” (jag är seriöst med den) eller typ ”du måste ha ett genuint intresse för rysk konsthistoria och skriva en miljard sidor uppsats om hur den har påverkat dig som person”. Snart startar jag en egen insamling och ger mig själv ett stipendium. Om alla i Stockholm ger mig en krona så kan jag finansiera mina studier. En liten ynka krona blir väl ingen fattigare av. Åhhh, varför ska alla bra masterprogram kosta miljoner?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s