En lista i brist på annat…

Du heter: Mikaela
Beroende av: Det är en sak som är bra med mig, att jag inte verkar kunna bli beroenda av saker. Nu menar jag i matväg då. Har perioder där jag dricker mycket kaffe och cola light, men kan sluta tvärt och får inga cravings.
Vad tror folk om dig? Det är ganska kul att prata om första intrycket folk får om en. Det jag oftast får höra att folk tror om mig, är att jag är dryg och lite korkad. Kan förstå det när jag kommer med mitt blonda svall och slår upp min lilla rosa dator, haha.
Stämmer det? Nej verkligen inte. Eller, jag kan nog vara lite dryg ibland om jag är på dåligt humör. Folk kan ibland också missuppfatta mina sms för att vara dryga. Men jag orkar bara inte anstänga mig och skriva en hel bok med massa smileys överallt.
Vad får du oftast komplimanger för? Utseendemässigt mitt hår och rumpa. Personlighetsmässigt är det att jag är väldigt snäll och ambitiös.
Brukar du skratta för dig själv? Ja, hela tiden! Brukar komma på mig själv att jag sitter och skrattar högt för mig själv, och då börjar jag skratta åt att jag skrattar för mig själv.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ”Vi har det bra, det är 30C och sol” (från mamma och pappa i spanien) 
Var bor du? New York/Stockholm. Just nu är jag ju i Stockholm men åker tillbaka till New York om några månader.
Trivs du där? I Stockholm trivs jag sådär, har alltid känt att det är ganska medelmåttigt här. Är född och uppvuxen här så jag är riktigt trött på Sverige och Stockholm. Visst är det en ganska fin stad, men bara på sommaren om solen skiner vilket den sällan gör. Klychigt att säga, men det är verkligen landet lagom. Inget för mig Det som gör att jag ens är kvar här är världens bästa vänner och familj! Kan skriva en hel bok om Sverige känns det som, visst är det ett bra land men jag är så jääääkla trött på det och har varit det ordentligt sen jag var 12.   
New York älskar jag. Energin, folket, maten, nattklubbarna, kulturen, ALLT.  Det känns som att det inte finns några gränser där. Vill du ta limmo till skolan en dag kan du göra det (i sverige måste man väl boka i förväg och betala en förmögenhet), vill du dansa på bordet/i soffan på en nattklubb kan du göra det (här kommer dom bara ”NER MED DIG, du förstör bordet!”). Älskar att folk är så himla sociala också. I Sverige om man går ut på en nattklubb är man med sin lilla grupp, i New York minglar man verkligen runt. Om en kille är intresserad av dig, frågar han ut dig på en dejt. Killar kan komma fram på tunnelbanan, på restaurangen, på gatan och fråga, vart som helst. Folk ger dig komplimanger mitt på gatan. På vägen till skolan på morgonen hälsar okända människor dig ”good morning” på gatan. I Sverige är alla jäkla surpuppor. En människa kan komma fram till dig på gatan och bara börja prata. Står du och ser vilsen ut kommer det alltid fram någon och frågar om du behöver hjälp. Oj, nu skriver jag en osammanhängande bok här.
Hur svarar du i mobilen? ”Evas fotvård”, ”Hallå” eller ”Mikaela”
Vem ringde du senast? Vicki
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: ”Kan jag få låna ett par svarta pumps av dig?”
Antal timmar sömn inatt: 8h
Sov du ensam: Ja
Brukar du komma i tid: Ja, brukar alltid komma på pricken, hehe.
Hur känner du dig nu: Bra, lite uttråkad.  
Vanligaste färg på dina kläder: Måste väl vara tråkig och säga svart
Vad tycker du om fötter: Dom är bra att ha! Dock ej så mysiga.
Hade du en bra kväll igår: Ja, jag var på gymmet i typ 3h. Det var väl bra.
Favorit dryck på morgonen: Te, älskar NKs gröna chai
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 1
Är du blyg? Det tycker jag inte
Sysslar du med någon idrott: Nej, men jag saknar ridningen så himla mycket. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men man kan nog känna någon slags attraktion.
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Kissa, tänka (hur tänker killar?), shoppa!!! Jag älskar att shoppa killkläder.
Är du nöjd med ditt liv: Ja absolut, men det kan alltid bli bättre.
Är du bortskämd: Beror väl helt på hur man se det. Jag tycker inte att jag är speciellt bortskämd. Jag får inte allt jag pekar på precis. Men visst har jag snälla föräldrar som fastän jag är ”vuxen” betalar mina räkningar, hihi (mobil, klädbeställningar från internet etc), min mat, resor och sådär…okejdå, jag kanske är lite bortskämd. Men bara lite.
Vad gör du i morgon: Om träningsvärken har lagt sig tänkte jag köra lite konditionsträning på morgonen sen träffa Natalie, hem till farmor ska jag senare på eftermiddagen.
Vad är det värsta du vet? Städa, människor som sviker, biff med lök
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, jag har fasen världens bästa vänner! Jag har lätt för att se igenom människor och vet ganska snabbt om en person är falsk.  
Du samlar på: Ingenting, älskar att slänga saker. Det känns liksom befriande.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma/pappa eller nån vän
När grät du senast: När jag åkte från New York. Blä. 
Vill du gifta dig: Vet inte, vill planera mitt bröllop men vill inte gifta mig. Kanske ångrar mig i framtiden.
Vill du ha barn: Ja, men begränsat antal. Max 2.
Är du musikalisk? Det vill jag inte påstå, gick dock i musikklass i 3år av någon konstig anledning… 
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller Cola Light
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja!
Vad jobbar dina föräldrar med? Mamma jobbar med kapitalflytt (hon är någon slags ekonom som jag inte fattar arbetsuppgifterna på), pappa är ingenjör och någon slags projektchef eller var det platschef? (fattar inte så mycket vad han gör heller)
Biter du på naglarna: Nej, men usch. Varför skulle man göra det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s