Jag lever!

Hej, hej. Jag lever fortfarande. Återkommer med uppdateringar snart. Känns bara inte lika intressant att uppdatera från livet i Stockholm. Men det verkar andra tycka, så jag får försöka gör det lite mer spännande än vad det är, hehe!

7 reaktioner på ”Jag lever!

 1. hej! Du när du började plugga på berkeley, fick du göra något test då i matte/engelska/skriva? för att dom skulle se kunskaperna och ifall man behövde ta en ”förkurs” innan man började på de riktiga kurserna i programmet?

  1. Hej! Jag behövde aldrig göra det testet då mitt bachelor programme jag pluggat på stockholms universitet varit på engelska. Dom tyckte att det räckte. Men har man inte gjort det så måste man förmodligen göra testet. Då, som jag har förstått det, måste man läsa en extra kurs som är non credit vid sidan om de andar kurserna man läser.

   1. Okej, tack för svaret (men man får alltså fortsätta på programmet även om man ”misslyckas” med det testet, bara att man måste plugga extra?)

   2. Ja precis, har du kommit in på skolan så är det inga problem, om du blivit antagen har du ju förmodligen redan bra betyg i engelska från gymnasiet eller bra poäng från TOEFEL testet. Så ingen panik om det går dåligt! Berkeley har faktiskt även ett academic support center där man kan få hjälp i alla ämnen om man behöver det, man bokar då in privatlärare i de ämnet man behöver hjälp i, riktigt bra faktiskt.

    Ska du börja där i höst? Tänkte att så kanske är fallet eftersom du har många frågor 🙂 Fråga på hur mycket du vill bara! Jag hade också tusen frågor om allt och inget innan jag började.

   1. Jag hoppas jag känner samma.. är riktigt nervös inför engelskan dock. Min stavning är inte den bästa, men jag håller tummarna för att det går bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s