Happy Baby

I dag har jag hängt med Vicki hela dagen. Vi började med att sola och sedan körde vi ett styrkepass på gymmet och efter det yoga. Jag pumpade verkligen hårt så jag kunde knappt göra yogan sen, haha. Armarna bara darrade när jag stod där i hundens position. Alltså, jag är inte så andlig av mig. Så när jag gör yoga så kan jag liksom inte gå in i min själ och känna mig kropp och slappna av och allt vad man ska göra. Jag står mest i mina positioner och stör mig på folk som stönar och andas konstigt. Sedan får jag alltid skrattanfall när man ska göra ”Happy baby”. Delst för namnet och dels för själva positionen. Men ändå gillar jag yoga och tränar det alltid. Men det är mest för styrkan och vigheten.

Annars har jag och syster lagat middag. Vi gjorde kycklingfiléer i ugnen som vi marinerade med vitlök, olivolja och massa örter och fyllde med fetaost. Det blev riktigt gott faktiskt! Cred till oss.  Här tuggar jag på en räksallad i solen, trevligt att du ville hälsa på igen. Finally liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s