Ett dygn

Jag och Vicki åkte ut till mamma och pappa igår för att samla energi och vara hälsosamma och såntdär. Kom ju dock på när vi väl var framme att jag glömt mina träningsskor hemma, så på våran PW fick jag låna mammas 3 storlekar förstora. PW:n gick ju dock inte så bra. Vicki hittade smulton vid varje vägkant som hon stannade och smaskade på och jag hittade fina blommor som jag stannade och plockade, samtidigt som vi båda var riktigt kissnödiga. Så en fin bukett och några antioxidanter rikare, men med lika fläskiga rövar, vände vi hemåt igen.

Åt i alla fall en delikat middag bestående av grillad oxfilé, grekisk sallad och litervis med bearnaisesås. Det var också lite baktanken med besöket då ni nog känner till mina problem inom införskaffning av mat. Bäst att få allt serverat, så slipper man dom jobbiga tankarna. För seriöst går jag och tänker på vad jag ska handla hela tiden. Men kommer bara på helt ovettiga saker, eller inget alls.

Spelade badminton barfota gjorde vi också. Men vi lekte att vi spelade tennis istället och stönade och stånkade högt vid varje slag.

Vi tröttnade ganska snabbt på lantlivet, man blir ju faktiskt mer stressad när det är för lugnt tycker jag.  Så vi åkte hem redan i förmiddags. Känndes avslappnande att komma in till stan igen.


Se vilken fin och somrig bukett! Ska nog sadla om till florist!


När min syster kom hem från jobbet började diskussionen om vad vi skulle äta till middag… Dags att gå ut och handla!


Här står jag och funderar på om man ska slå till på en rabarberkvist.

Jag kom hem med: Morötter (fast dom var till min kanin), ett paket bacon, cashewnötter och halloumi ost. Suck.

3 reaktioner på ”Ett dygn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s