Hurtig dag


Började morgonen med ett motionspass i min lilla träningsoutfit. Bra kombo det där när solen skiner, då blir man solbränd och fit på samma gång. Toppen! Har inte orkat ta av mig klädseln på hela dagen då vi ska ut och träna nu igen. Hurtigt.


Vi gick och handlade mat i Centrum. Jag blev galen som vanlig. Vet aldrig vad jag vill ha. Så irrar bara runt i butiken. Kom hem med tre varor. Stor suck på den. Åker nog till mamma och pappa imorgon så dom kan mata mig.


Nu äter jag mellanmål bestående av yoghurt, kiwi och kokos.  Gött!

2 reaktioner på ”Hurtig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s