Mätt kvinna

I dag har vi ätit konstant. Bara skräp också. Burger King, våfflor, chokladpraliner, glass, chips osv. Nu tänkte vi baka kladdkaka men ångrade oss kvickt. Är så mätt att jag spyr snart. Har liksom tagit igen alla svenska godsaker sen jag åkte från New York så det har blivit ganska intensivt ätande. Men jag älskar mat och mumsigheter!

Har även latat mig på stranden hela dagen med Jessica och Vicki. Sen gick jag och Vicki hem till mig och solade vidare på balkongen medan vi startade vårt frossande.

Vi åt glass med färska bär på ballen, mumsilajnen!


Jag lagade våfflor åt mina små barn (Vicki och syster)


Delikat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s