Kaffe ♥

Min syster dokumenterade precis när jag serverade kaffe. Väldigt intressant och nödvändigt. Vi dricker nog lite för mycket kaffe i den här familjen. Men man behöver ju lite koffein för att hålla igång.

I dag har jag varit med Natalie. Vi satt på henne balkong och drack cola light och pratade om livet. Vi hade ju våra planer när vi var små hur våra liv skulle se ut när vi var 20, men inte blev det ju som vi hade tänkt oss.  

Nu ska jag, syrran och Vicki ut på vår dagliga PW. Kan behöves då jag råkade trycka i mig ett halvt kilo godis efter maten. Wops.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s