Hej, hej hemskt mycket hej

Vaknade av att solen sken, det var trevligt. Så jag och Vicki la oss på gräsmattan och solade. När min syster kom hem tog vi en promenad till Centrum. Tänkte kika förbi mitt gamla jobb och säga hej, men alla hade gått hem, haha. Så bättre lycka nästa gång. Vi tog i alla fall en fika och kollade i affärer. Men det är ju bara rea (rea= överblivna kläder ingen vill ha) överallt så vi hittade ingen, men det var väl lika bra.


Här ligger jag och surplar på en islatte som ej var god


Och vilade fötterna på min syster

Nu kom jag precis hem från Dennis. Vi har hängt hemma hos honom och uppdaterat varandra om livet.  Sjukt att man inte träffat varandra på över ett halvår, men ändå känns det som igår. Känns så med allt här. Som att man inte missat något för tiden har stått still.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s