I DIE

Ok, detta var kul i två dagar. Jag är så uttråkad att jag dööööör. Försöker packa upp mina väskor men mitt rum här består av en säng och ett skrivbord, så vet inte vart jag ska förvara allt. Jobbet jag skulle börja på sket sig, så har inget att göra på dagarna. Har med andra ord inga pengar. Det är 4th of july och Mannys födelsedag i dag och jag önskar att jag var i New York…kommer bli en ”dope night” som Manny alltid säger.

Tur att jag har en kanin att umgås med. Wooow nu kom pappa hem också, toppen! Ska ta en PW med Vicki snart. Nu blev livet lite bättre. Vänjer mig nog vid detta snart. Träffa lite mer vänner och så. Kan dock inte sluta räkna dagarna tills planet lyfter igen.

2 reaktioner på ”I DIE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s