Nynäshamn

I dag har hela familjen hängt tillsammans i Nynäshamn. Åt lunch på båten Freja, det är en tradition. Handlade även lite produkter eftersom jag slängde allt jag hade i min ägo när jag åkte från New York. En hel kasse blev det med produkter. Allt halvfullt också, kändes ju lite surt men det fick verkligen inte plats i väskorna. Måste ju prioritera. Slängde tre par jackor och fyra par skor också, åh, det sved. Men jaja, det finns ju större problem här i världen.

Nu ska jag svara på mina mottagna sms. Har skjutit upp det lite för länge nu. Men alltså blir galen på touch screen mobiler. JAG HATAR TOUCH!!! Först var jag tvungen att ha en HTC en månad med touch, blev helt galen, sen fick jag en iphone att ha en månad men jag blev ännu mer galen (alltså förstår inte hypen med iphone, batteritiden suger och den är ju så jäkla seg. Förstår varför typ ingen i NY använder iphone, alla har BB)… köpte mig en Blackberry♥ och livet var räddat igen. Men min BB är låst till T-mobile så nu fick jag en ny HTC av pappa. Med touch såklart. Men jag håller på att freaka ut. Måste snabbt hitta ett ställe som kan låsa upp min älskade Blackberry.

2 reaktioner på ”Nynäshamn

  1. Hej vet inte om du läser kommentarer till gamla inlägg, men du har en så fin topp på bilden i detta inlägg! Var kommer den ifrån? Och så tycker jag att du skriver roligt, det är alltid kul att läsa! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s