CaesarMin lilla älskling♥

Har saknat min korvis så mycket. Kan tyckas larvigt med en kanin. Men denna filur är speciell. Trodde inte han skulle känna igen mig efter alla dessa månader, men efter att jag tagit en dusch och luktade mig själv blev det pusskalas. Och att en kanin pussas, det är inte vanligt. Han är väldigt sprallig, men han gillar att mysa också. Han liksom gosar in sig och knorrar (typ spinner), sååå mysig min lilla snuffis ♥

En reaktion på ”Caesar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s