Breakfast

Fruuukost! Ses om 4.5h! Har precis mellanlandat. Och tro det eller ej, maten på flyget var faktiskt god! Ja, det är sant. Till förrätt valde jag en pumpasallad som dock inte var så mumsig, men det beror väl på att jag inte är så förtjust i pumpa. Huvudrätten däremot så tog jag kycklingfilé, risotto med svamp och pesto plus en broccolisallad till det. Den satt fint i magen, kryddig var den också. Till efterrätt tog jag en american cookie, den var perfekt kladdig med härliga chunks i. Se där vad trevligt. Nu ska jag gå och ta en runda frukost till (shit, vilket matvrak jag är…måste äta lite nyttigare i swe, med start på måndag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s