@ JFK

Tur att jag åkte en timme tidigare än jag skulle, det var så himla mycket trafik! Tog 1.5h in till JFK. Taxichauffören pratade non stop också om hur man ska be varje ledig stund man har och hur många hål vi har in i själen. Vi har tydligen nio, men man får ett tionde rakt i pannan om man går guds väg. Observera också att han var från indien så detta var det enda jag förstod. Haha, han var väldigt söt och dedikerad ämnet i alla fall.

Nu sitter jag här i loungen, fick en 30 min gratis massage som tydligen ingick. Känner mig avslappnad och harmonisk. Tack British airways executive club lounge (gud vilket långt och flashigt namn) för den! Nu är jag redo för 8h flyg.

Tänkte springa ner och köpa lite tidningar och någon bok, kolla sminket till Vicki hon ville ha och lite kaffe från starre var det ja. Sedan ska jag nog äta middag här i loungen strax innan jag går på planet. Flygplansmat är aldrig god. Spelar ingen roll att man får en meny och välja vad man vill äta. Har hört att det är den torra luften som tar bort aromen i maten.


Tog mig en liten fika


Välfylld och fin bar. Dock när det finns för mycket ska jag alltid experimentera och göra värsta drinken, slutar med att den smakar blask.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s