In a relationship with NY and it’s complicated

Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag älskar New York. ALLTSÅ AAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH. I die. I die. I die. Jag. Vill. Inte. Tillbaka. Till. Sverige. Jag vill träffa mina familj, min lilla farmor, Caesar och mina vänner. Det längtar jag till så jag spricker. Men annars…jag kommer dö. Seriöst. Vill inteeeeee! 

Vart fasen får jag all energi ifrån? Jag är i ett konstant lyckorus hela jäkla tiden här. Och igår råkade jag säga ”jag åker till Sverige på torsdag men kommer hem igen i oktober” , för ja, New York är mitt hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s