Dope night

I går började vi med middag på Mercer_Kitchen, jäkligt god mat men så himla hög ljudvolym där inne så gick ju knappt att prata med varandra. Efter det så gick vi i alla fall till The_Mulberry_Project, älskar sånna ”gömda barer”. Den ligger i Little Italy mitt emellan en restaurang och en väskbutik typ (det är verkligen ingen ”club area”), inga skyltar ingenting. Dörrvakten är till och med ”civilklädd”. Jättemysigt ställe och drinkarna görs på färsta frukter och bär, mmh! En annan sån rolig bar är PDT som jag såg att Sofi Fahrman skrev om. Dit måste ni gå om ni besöker New York! Only in New York, only in New York säger jag bara.

Senare blev det såklart LAVO. Sidney Samson spelade. Jag kunde inte haft en bättre sista torsdagskväll där. Allt var så jäkla kul och klockrent bara. ALLTSÅ FYFAAAAN VAD KUL JAG HADE!!! Nu dör jag lite. Vill inte åka härifrån. Tre månader härifrån liksom? Hjälp.


Kommer sakna min snuffa ❤


Me, Camilla and Henrik


Fina Camilla på The Mulberry Projects

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s